TKL_bannerimage

Kærestebreve

af A.R Gurney


Onsdag 22. november 2023
Teatersalen, Nr. Nissum kl. 19.30


Medvirkende:
Ellen Hillingsø og Michael Moritzen

Instruktion:
Bente Kongsbøl

Billetpriser:
Gr Rækker Priser
Gulv Balkon Abonnement Løssalg Unge u/25
A 1-10   kr. 190 kr. 270 kr. 190
B   1-3 kr. 165 kr. 235 kr. 165
C   4-7 kr. 125 kr. 185 kr. 125


Vi må med stor beklagelse meddele, at Folketeatret grundet sygdom har været nødt til at aflyse forestillingen ”Fra regnormenes liv”.
Ole Lemmeke der spiller den store rolle som H. C. Andersen er blevet syg, og det har desværre ikke været muligt at finde en anden skuespiller, der med så kort varsel, og som på så kort tid kan sætte sig ind i den krævende rolle.

Da Folketeatret ikke bare vil aflyse, har de lykkes med på kort tid at stable en erstatningsforestilling på benene. Det bliver KÆRESTEBREVE af A.R Gurney.
En forestilling om et livslang forhold, der af skæbnens uransagelige årsager aldrig blev til virkelighed. Livet kom på tværs og i deres livs efterår går det op for Melissa og Andy at de måske har kastet vrag på en kærlighed større end den, de fleste får lov at opleve.

I rollerne som Melissa og Andy ses – Ellen Hillingsø og Michael Moritzen
Forestillingen er sat i scene af den estimerede instruktør Bente Kongsbøl
Vi er kede af at måtte aflyse Fra regnormenes liv, men er glade for, at vi i stedet for kan præsentere to af landets fornemmeste scenekunstnere i forestillingen KÆRESTEBREVE, som gennem generationer har henrykket teatergængere i hele verden.

Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...

Kontakt os