Bestilling af billetter

Køb billetter via mail: teater@teaterkredsen-limfjorden.dk

TKL_bannerimage

Vilde kaniner & underlige fisk

Musikken flyder i en næsten ubrudt kæde


Onsdag 12. marts 2025
Tangsøcentret kl. 19.30


Medvirkende:
Jesper Asholt, Jacob Morild

Akkompagnement:
Lasse Schmidt, guitar

Spilletid:
1 time og 45 minutter

Billetpriser:
Billetpris: 100,-


Teaterkredsen Limfjorden har med velvillig bistand fra Lemvig Kommune fået mulighed for gennem Randers Teater at kunne præsentere denne musikalske lækkerbisken.

Med udgangspunkt i Gnags’ frontperson, Peter A.G. Nielsens musikalske, kompositoriske og tekstfinurlige univers tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – og Café Liva præsenterer endnu et dansker-portræt af både fortid og nutid, som Liva har haft stor tradition med.

Vilde kaniner & Underlige fisk  er egentlig ikke en cabaret, men en stramt monteret collage, der får os til at spidse ører og lytte til Peter A.G. Nielsens tekster, mens hele salen gynger med på trioens overlegne musikalske flow.

Oplev denne smukke, swingende og charmerende hyldest til en sangskriver, der samtidig bliver en fortælling om en danskhed, der engang var, i tekster, der med oprigtig undren stiller spørgsmål og skaber stemninger, som atter er aktuelle i et samfund, der har taget en helt anden drejning, end man kunne forestille sig i 1980’erne.