TKL_bannerimage

Kaffe og kærlighed


Fredag 5. oktober 2018
Bovbjerg Fyr, kl. 19.30


Instruktion
Camilla Marienhof

Medvirkende:
Camilla Marienhof

Billetpriser:
100,00 kr


Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel?

KAFFE & KÆRLIGHED udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To cafeborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener der i allerhøjeste grad lader vente på sig. Spændt som en flitsbue af utålmodighed, og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang. Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælps filosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtig genkendelig historie.

"Camilla Marienhof overbeviser. Kaffe & Kærlighed, der har spillet i Kina, Belgien, Holland og Danmark med stor succes, er sjov og rørende samtidigt. En smuk miniature""En rørende fysisk komedie om kaffe & kærlighed... eller mangel på samme. Camilla er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien."
Anmeldelse af Peter Anthonissen i De Morgen, Belgien, Theater aan Zee 2003
Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...

Kontakt os