TKL_bannerimage

Charleys tante

En farce i 3 akter af Brandon Thomas


Torsdag 13. september 2018
Teatersalen, Nr. Nissum kl. 19.30


Tirsdag 18. september 2018
Folkets Hus i Struer kl. 19.30
FORESTILLING AFLYSTTorsdag 20. september 2018
"Knudsens" i Holstebro kl. 19.30
FORESTILLING AFLYSTBilletpriser:
125,00 kr.


De to studenter Charley og Jack planlægger at fri til deres veninder Kitty og Anny, henholdsvis myndling og datter af den koleriske advokat Stephen Spettigue, men da to unge piger anstændigvis ikke kan spise frokost med to unge mænd alene, skal de nødvendigvis bruge en anstandsdame.
Heldigvis venter de netop samme morgen Charleys tante Donna Lucia d'Alvadorez fra Brasilien. Da hun imidlertid ikke ankommer til tiden, er gode råd dyre - men så indfinder en af deres venner, lord Fancourt Babberley, sig meget belejligt for at vise dem et damekostume, han skal bruge "ved nogle hundekunster i boldklubben" dagen efter.

Teatika er en amatørteaterforening, hjemmehørende i Lemvig kommune. Foreningen blev startet i 2010 af en gruppe teaterinteresserede.
Vi har gennem årene lavet en række forskelligartede forestillinger, bl.a. en Thomas Kjellerup-cabaret, "Parforhold til kanten" - en collage af Line Knutzon-tekster, "Fandens kællinger" - en historie fra middelalderen.
Vores første store satsning var en dramatisering af Jane Aamunds roman "Vesten for måne", som blev spillet som friluftsforestilling på Nørre Vinkel.
Nu satser vi så igen med forklædnings- og forvekslingkomedien "Charleys tante" af Thomas Brandon.


Teatika
Har du lyst til at beskæftige dig med amatørteater og være en del af den kreative proces, det er at lave en teaterforestilling, så er Teatika måske noget for dig.
Vi søger skuespillere og back-stage folk, der bl.a. kan lave scenografi og kostumer. Hvis det er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27 26 03 75.
Med venlig hilsen Teatika


Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...

Kontakt os