Bestilling af billetter

Køb billetter via mail: teater@teaterkredsen-limfjorden.dk

TKL_bannerimage

Emma Gads Takt og Tone

Et cabaret-portræt af Emma Gads Takt og Tone


Søndag 1. september 2024
Gjellergaard kl. 15.00


Medvirkende:
Allan Højer, sanger og skuespiller
Erik Axel Wessberg, guitarist


Spilletid:
80 minutter + pause

Billetpriser:
kr. 100,- inkl. kaffe og kage


Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til.
Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen – og de fleste ville blive overraskede, hvis de læste den.

Teatret OPtimis præsenterer derfor denne cabaret-forestilling, som skal lære os bogen og mennesket bag at kende – på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde.

Året er 1968. Vi befinder os i et af DRs TV-studier, hvor underholdnings-programmet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget.
Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads Takt & Tone.

I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende over for både Gad og bogen, men efterhånden som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange sjove betragtninger og det store menneskekendskab.
Han – og med ham forhåbentlig publikum – ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.

I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.