TKL_bannerimage

Peter Pan

– en fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land.


Tirsdag 6. marts 2018
Teatersalen, Nr. Nissum kl. 18.00


Instruktion:
Moqi Simon Trolin

Medvirkende:
Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Anne Vester Høyer, Lars, Bom, Ole Boisen, Christel Stjernebjerg, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen

Billetpriser:
Voksne: 100,00 kr.
Børn: 50,00 kr.


Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene.
Når dagen går i gang, sendes børnene ud i livet med et kys på kinden af deres forældre, der stolte følger deres opvækst.
Og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

Men Peter Pan er ikke som de fleste børn.
Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen, og nu lever han på Ønskeøen samme med De glemte drenge, som han er anfører for.
På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo.
Livet på Ønskeøen lyder som et eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen - måske en mor - der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier.
Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen.
Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre. For Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig.

OBS!
Randi Winther erstatter Anne Vester Høyer i rollerne som fru Darling og Tiger Lilly.
Tine Vitkov medvirker som musiker

Fra 6 år

Anmeldelser:
Jyllandsposten
Berlingske
Frederiksborg Amtsavis
Ungt TeaterblodSkriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...