TKL_bannerimage

Hug en hæl og klip en tå


Tirsdag 21. november 2017
Folkets Hus, Struer kl. 18.00


Instruktør
Birthe Bonde Niilonen

Arrangement
Branko Djordjevic

Medvirkende:
Hanne Hohwü Houmøller, Sine Algreen Møller, Eline Denice Risager, Bolette Bruno Hansen, Branko Djordjevic

Billetpriser:
Voksne: 100,00 kr.
Børn: 50,00 kr.


Den Jyske Opera byder på den nyskrevne børneopera for børn fra 5 år "Hug en hæl og klip en tå".

"Hug en hæl op klip en tå" er en sjov eventyropera, men den handler også om ægte følelser og vigtige temaer i børns liv: Søskendejalousi, forældreambitioner på deres børns vegne, og følelsen af ikke at være god nok.
Operaen leger med Rossinis udgave af Askepot, men byder på sit helt eget persongalleri.

I "Hug en hæl og klip en tå" leger vi med eventyret om Askepot og operaen Askepot. Her er ingen Disney-agtig Askepotfigur og kun en enkelt lille mus i vores historie. Men temaet om tre sammenbragte søstre og deres modstridende drømme og længsler foldes ud på sjov og rørende vis, underbygget af Rossinis fængende og sprudlende musik.
I "Hug en hæl og klip en tå" mødes børn og opera i øjenhøjde og forestillingen er derfor en rigtig fin indgang til operaens verden.

Birgitte Holt Nielsen, Den Jyske Opera

Rossinis skønne toner er arrangeret på nye og overraskende måder af Branko Djordjevic, som selv medvirker i forestillingen.
4 operasangere fra Den Jyske Operas Kor medvirker i rollerne som de tre voksne søstre og den gamle mor, der har store opera ambitioner på sine døtres vegne.
Den sammenbragte families liv fletter sig på finurlig vis sammen med eventyret om Askepot, men hvem der kommer til at passe skoen til sidst, skal ikke afsløres her.


Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...