TKL_bannerimage

Livet

Hvor svært kan det være?


Torsdag 31. januar 2019
Teatersalen, Nr. Nissum kl. 19.30


Scenografi
Kirsten Brink

Instruktion:
Vase & Fuglsang

Medvirkende:
Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard

Billetpriser:
Gr Rækker Priser
Sal Balkon Abonnement Løssalg Unge u/25
A 1-8   kr. 175 kr. 255 kr. 175
B 9-10 1-2 kr. 150 kr. 220 kr. 150
C 3-7 kr. 110 kr.170 kr. 110


Livet - hvor svært ka‘ det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i
barndommen. For historien fortælles baglæns!

Vi begynder altså med døden - så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab - sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og - nåja – åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy, og mange vil kende dem fra især Cirkusrevyen. Dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang har efterhånden leveret tekster til alle landets revyer og har desuden - med stor succes - bearbejdet Folketeatrets versioner af Sommer i Tyrol og senest Frøken Nitouche.

Livet – hvor svært ka’ det være? er en co-produktion med Aarhus Teater.

Skriv eller ring!

Vi hører meget gerne fra dig...

Kontakt os